Onze visie op cybersecurity

De mens is de sleutel

Nergens leren we goed omgaan met onze online veiligheid. Niet op school (hoewel dat misschien nu langzaam begint te komen). En niet van onze werkgever. En daar maken hackers en cybercriminelen dankbaar gebruik van.

Arda Steinitz aflevering 1 - Ransomware op werk

Het voorkomen van schade


Datalekken, ransomware-aanvallen. Het merendeel kán voorkomen worden. Of op zijn minst de schade beperkt. Als mensen maar weten hoe ze hun eigen online veiligheid kunnen beschermen.

Natuurlijk helpen IT-systemen data te beschermen. Maar of de systemen ook echt veilig blijven, blijft mensenwerk. Dát is het uitgangspunt van Arda en al onze serious games: mensen bewust maken van wat ze zélf kunnen doen om zich te beschermen.

Veilig onlinegedrag thuis =
veilig onlinegedrag op het werk

Kennis over online veiligheid moet zich niet alleen richten op het werk, maar óók op de online veiligheid thuis. Zo wint iedereen: de medewerker beschermt zich beter online, en daarmee ook zijn organisatie.

Cybersecurity is het nieuwe normaal

We geloven niet dat je met één e-learning weet hoe je je online veilig gedraagt. Laat staan dat je dat ook in praktijk doet. Bewustwording en inslijten van nieuwe gewoontes kosten nu eenmaal tijd.

Daarom is Arda geen eenmalige training, maar een gedegen programma waarin we regelmatig verschillende kanten van cybersecurity belichten. Zodat cybersecurity kan uitgroeien tot norm, en net zo gewoon wordt als de deur op slot doen als je weggaat.

Mensen bewust maken van wat ze zélf kunnen doen

Dat is onze drive. En die vind je terug in alles wat we maken.