Arda logo white

Hét cybersecurity awarenessprogramma voor uw bedrijf

Kennen uw medewerkers de do’s en don’ts rond cybersecurity? En, dóen ze dat ook?

Hoe goed uw IT-systeem ook is beveiligd, en hoe alert uw IT-afdeling ook is… Als medewerkers zich online niet veilig gedragen, vinden kwaadwillenden altijd een weg naar binnen. Vergroten van de weerbaarheid tegen cybercrime is daarom cruciaal.
Met Arda lukt dat.

Arda interactieve films
Standaard onderdeel
Interactieve films
Arda e-learning modules
Standaard onderdeel
E-learning modules
Arda interviews met experts
Standaard onderdeel
Interviews met experts
Arda phishing campagnes
Standaard onderdeel
Phishing campagnes
Arda quizzes challenges
Standaard onderdeel
Challenges
Arda programma zelf samenstellen
Customizen
Stel uw eigen programma samen
Medewerker staat centraal

Arda focust op de mens in plaats van de techniek: wat kan iemand zelf doen om zichzelf én zijn werkgever te beschermen tegen een cyberaanval.

Korte, regelmatige leermomenten

Een Arda-module volgen is makkelijk en kost weinig tijd. Medewerkers krijgen een mailtje als een nieuw onderwerp klaarstaat, en met een kwartiertje kan iemand weer verder met z’n werk.

Praktische handvatten

Arda leert medewerkers wat ze zélf kunnen doen om cybercriminelen buiten de deur te houden. Toepassing in praktijk en op de werkvloer staat centraal.

Snel starten met afgestemde planning

Binnen een maand kan uw bedrijf al starten met Arda. En is er in drukke periodes of juist in de vakantie even geen aandacht voor Arda? Geen punt: de precieze planning van het complete programma stemmen we met u af.

Arda is schaalbaar en flexibel

Arda werkt op ieder device en met een breed scala van browers. Vanaf 100 licenties kunt u al instappen, en licenties zijn overdraagbaar op nieuwe medewerkers. Wel zo flexibel.

Inzicht in vorderingen

De Arda-administrator van uw bedrijf heeft altijd inzicht in hoeveel deelnemers welke onderwerpen volgen of hebben gevolgd. Rapportages haalt u makkelijk zelf uit Arda.

Waarom is Arda een doorlopend programma?

Bewustwording en het aanpassen van gedrag is een proces dat tijd kost. En net als een BHV cursus is kennis over cybersecurity iets wat je moet bijhouden. Wel bevat Arda meerdere niveaus waarmee de moeilijkheidsgraad steeds iets verder wordt opgeschroeft.


Niveau 1
Bewustwording

De eerste modules draaien vooral om bewustwording en iedereen op hetzelfde kennisniveau krijgen. De meeste mensen weten wel dat veilig online gedrag nodig is. Maar, wat is dat precies? En, hoe veilig is iemands eigen online gedrag?

Niveau 2
Verankering

Met modules uit niveau 2 verankert Arda de kennis over praktische cybersecurity. Met actuele casussen laat Arda zien waarom bepaalde richtlijnen voor veilig onlinegedrag het bedrijf of iemands persoonlijke leven inderdaad veiliger houden.

Niveau 3
Verdieping

Met niveau 3 modules gaan we de diepte in. Uw bedrijf krijgt sector- en afdelingspecifieke modules met kennis die voor die deelnemers relevant is.

What does a year of Arda look like?

Wat levert Arda op?

Arda belicht steeds verschillende aspecten van cybersecurity, zonder de praktijk uit het oog te verliezen. Dat levert veel op:


  • het hoe en waarom van veilig onlinegedrag raakt stevig verankerd bij de individuele medewerker, én
  • in uw bedrijf ontstaat een cultuur waarin cybersecurity bespreekbaar is, en veilig onlinegedrag de norm is.

Zo verlaagt het risico op een succesvolle cyberaanval.

En zeer betaalbaar

De herstelkosten van een datalek of aanval met gijzelingssoftware zijn vele malen hoger. En bijkomende reputatieschade voor uw organisatie is vaak onbetaalbaar.