Serious game: McGaniel

Kraken jullie de code van de kist?

Serious game McGaniel

Helpen jullie McGaniel van zijn ondergang te redden?


Al generaties lang leidt de familie McGaniel een familiebrouwerij vanuit het zuidoosten van Ierland. Maar op het moment is het helemaal mis. Ransomware houdt het gehele bedrijf in zijn greep. De tijd is kort en de regels strak: ontdek het raadsel achter de kist en ontsleutel het originele recept.

  • Zowel fysiek als op afstand
  • Speel in teams
  • Meertalig (NL/ENG)
Spanning en competitie

Los de puzzels op en ontdek als eerste de code voor de kist. Welk team is snel genoeg om als eerste het originele recept te ‘ontsleutelen’?

Escaperoom-elementen

De game laat je samen speuren, luisteren, ruiken naar de oplossingen van diverse opdrachten waarin de klok onverbiddelijk tikt.

Voor iedereen geschikt

Speel McGaniel samen in een groep, of samen online en zorg dat je de andere teams voor blijft. Ervaring of voorkennis is niet nodig.

Welke variant speelt u?

Digitaal op afstand

Gaan jullie voor de zenuwslopende online uitdaging? Speel met een onbeperkt aantal in teams McGaniel op afstand. Even leuk en leerzaam en in 3 kwartier gedaan.

De "real deal"

Graaf fysiek in de originele kist van Arthur om in een 1,5 uur durende speurtocht de juiste code te vinden. Wie van de 3 teams zal als eerste het recept in handen hebben?.

McGaniel al een keer gespeeld?

Speel dan:
Serious game Team Hendersson
Team Hendersson
Serious game Deception
Deception

Ook McGaniel spelen?

McGaniel wordt aangeboden via onze kennispartner Legian en is een waardevolle aanvulling aan Arda, hét online bewustwordingsprogramma over cybersecurity voor het hele bedrijf.