Serious Games

Ervaar samen het belang van cybersecurity

Serious game Deception
Deception
Insider threat Team Hendersson
Team Hendersson
Serious Game McGaniel
McGaniel
Serious game Alisson
Alisson
Serious game Steinitz Attack
Coming soon!
Steinitz Attack

Dompel je onder in de wereld van cybercrime

Serious games zijn leerzame spellen met een serieus tintje, geschikt voor het hele bedrijf. Speel samen met collega’s één van de scenario’s en ontdek wie bijvoorbeeld achter een datalek zit. Samen ervaart u het belang van cybersecurity, en doet u inzichten op die u ook naar uw bedrijfspraktijk kunt vertalen. Welke game gaat u samen met uw medewerkers spelen?

Actief

Elke speler heeft een actieve rol. Hij of zij maakt eigen keuzes, en ziet dus ook de gevolgen daarvan. Dat versterkt de beleving van de game.

Realistisch

De games zijn niet alleen ‘serious’, maar ook realistisch. Herkenbare (werk)situaties maken het makkelijk om geleerde lessen en ervaringen in het echt toe te passen.

Veilig

Het spel staat los van de waan van alledag. Een speler kan daardoor experimenteren. Hij mag fouten maken zonder dat dit meteen vervelende gevolgen heeft. Dit verhoogt het leerrendement.

Teambuilding

Speel een game als teambuilding. Banden binnen een team versterken in no-time door de gezamenlijke ervaring en een light-weight competitie-aanpak.

Schaalbaar

5 personen, 100 of misschien wel 1.000. Het maakt niet uit met hoeveel mensen u de serious game speelt. Dat maakt de serious games geschikt voor ieder bedrijf.

Voeg toe aan Arda

Een serious game is een waardevolle aanvulling op Arda, hét online cybersecurity awarenessprogramma. Speel een serious game als kick-off bij de start van Arda in uw organisatie.

Wat levert een serious game op?

  • Een gedeelde ervaring: natuurlijk goed voor de teambuilding.
  • Een eye-opener: voor sommige spelers en bedrijven is het spelen van een serious game over cybersecurity een echte eye-opener. Voor het eerst ervaren ze wat de gevolgen kunnen zijn als het misgaat, en hoe ze het kunnen voorkomen.
  • Inzichten die u meteen in uw bedrijf kunt toepassen. Zo kunt u uw bedrijf meteen beschermen tegen cybercrime.

Ook een serious game met uw bedrijf spelen?

We vertellen u graag (vrijblijvend) de mogelijkheden, en hoe u een serious game in uw bedrijf kunt inzetten.