Serious game: Deception

Wie is verantwoordelijk voor het datalek?

De hoofdpersonen van Deception

Wie heeft Delta Industries laten hacken?


Door een datalek staat de reputatie van Delta Industries op het spel! Claire, Peter, William en José zijn samen met Hans de verdachten. Vol ongeloof dat zoiets bij hun Delta heeft kunnen gebeuren. Sommige van hen werken er al jaren. De IT-afdeling heeft toch alles beveiligd? En alle medewerkers zijn toch te vertrouwen? En trouwens, waarom worden juist zíj eigenlijk verdacht?

  • Zowel fysiek als op afstand
  • Spanning & competitie
  • Meertalig (NL/ENG)
Voor het hele bedrijf

Speel Deception met het hele bedrijf met een onbeperkt aantal deelnemers. Samen in een groep, of samen online. Ervaring of voorkennis is niet nodig.

Ideaal als kick-off event

Zet de organisatie op scherp bij de start van het Arda-programma, en beleef de spanning van een datalek samen met je collega’s. Een game master zorgt voor begeleiding en toelichting.

Spanning en competitie

Spoor samen via hints en aanwijzingen het datalek op. Lukt het de juiste dader, motief en het middel aan te wijzen? Dan winnen jullie het spel. Samen winnen of verliezen!

Als versterking van uw Arda-programma

Deception: een serieus scenario in game-vorm. Spelers ervaren de gevolgen van datalek voor een bedrijf en zijn medewerkers. Ze kunnen geleerde inzichten daarna moeiteloos meenemen naar de praktijk.

Beschikbaar in Nederlands en Engels

Anderstaligen in uw bedrijf? Dat is voor het spelen van Deception geen enkel probleem: behalve in het Nederlands kunt u Deception ook in het Engels spelen.

Deception al een keer gespeeld?

Speel dan:
Serious game Team Hendersson
Team Hendersson
Serious game McGaniel
McGaniel

Ook Deception spelen?

Alle serious games zijn los te spelen. Of als onderdeel van Arda, hét online bewustwordingsprogramma over cybersecurity voor het hele bedrijf.