Het platform van Arda

Flexibel, betrouwbaar maar bovenal veilig

Flexibel

Arda draait op alle devices en browers (al raden we Internet Explorer 11 en lager af).

Betrouwbaar

Het platform heeft een up-time van 99,95% en onze servicebalie staat 24/7 voor u klaar.

Veilig

Er hebben zich nog nooit datalekken of security breaches voorgedaan.

Wat zijn licenties?

Iedere licentie is 1 medewerker die het Arda programma voor jaar onbeperkt kan volgen. Alle content die Arda te bieden heeft valt onder deze licentie.


Bieden jullie verschillende soorten licenties?

Arda biedt 1 soort licentie aan. Iedere medewerker, ongeacht functie of afdeling, kan dus het programma volgen.


Wat als er een nieuwe medewerker bij komt?

Uiteraard komt het voor dat medewerkers de organisatie verlaten of aangenomen worden gedurende de loop van het Arda programma. Voor die situaties zijn de licenties overdraagbaar. Een nieuwe medewerker kan dus zonder problemen met Arda starten. Bij de start van een nieuw jaar kunt u vervolgens het aantal licenties bijstellen.

Kan Arda worden gekoppeld aan al bestaande systemen?

Wij hebben al regelmatig moeiteloos een technische koppeling gemaakt met bestaande leer management systemen zodat Arda geïntegreerd kon worden. Dit word ook door medewerkers als prettig ervaren. Neem contact op om de opties te bespreken.


Hoe is Arda het beste te integreren?

Arda kan bij iedere organisatie worden ingezet. Wij weten uit ervaring dat door een aantal simpele stappen te nemen de acceptatie binnen uw bedrijf flink kan verhogen. Over deze communicatie tips kunt u hier meer lezen.


Heb je een account nodig voor Arda?

Iedere medewerker kan zijn of haar eigen account aanmaken in Arda. Dit kan met een gebruikersnaam en wachtwoord maar ook heel makkelijk door een bedrijfs account te koppelen. Als uw organisatie bijvoorbeeld Microsoft of Surf gebruikt, dan kan het Arda account hieraan worden gekoppeld met 'single sign-on' en is er geen extra wachtwoord meer nodig. Dat is wel zo makkelijk en erg veilig.

U heeft zelf de controle over uw licenties

Het systeem is zo ingericht dat een admin user zelf gebruikers kan toevoegen of verwijderen. Hiervoor is geen technische kennis vereist, alleen een korte toelichting van onze servicedesk.


Eigen content toevoegen

Naast een eigen introductie video kunt u ook uw eigen cursussen, quizzen en zelfs examens aanmaken in Arda. Met een korte instructie van iemand uit het Arda team kunt u al aan de slag.


Minimale score eisen

Om zeker te zijn dat de bewustzijn binnen de organisatie verbeterd kunt u een minimale score eisen van uw medewerkers.

Ontdek de mogelijkheden

Laten we samen kijken hoe Arda het beste in uw organisatie past tijdens een demo sessie.