Programma op maat

Geen enkele organisatie is hetzelfde. Waarom zou uw Arda-programma dat dan wel zijn?

Arda programma op maat

Voor het beste resultaat


U kunt het Arda-programma op verschillende manieren aanpassen aan uw behoefte en uw organisatie. Zelf een nieuw, eigen Arda-onderwerp maken? Ook dat hoort tot de mogelijkheden.

Custom introductie Ellen Sinnige ROC Mondriaan

Uw eigen introductievideo

Arda start met een algemene introductievideo die Arda en het belang van cybersecurity uitlegt. Maar uit ervaring weten we dat een eigen, herkenbaar filmpje motiverender werkt: deelnemers zien een bekend gezicht uit uw eigen organisatie, horen het belang van cybersecurity uit een vertrouwde mond en zullen daardoor eerder deelnemen.


Samen kunnen we uw eigen introductievideo maken: een die precies past bij uw organisatie. Wij hebben de technische mogelijkheden, en kunnen ook meedenken over de inhoud als nodig is.

Arda Kick-off event

Kick-off event

Met een kick-off event laat u de start van het Arda-programma niet onopgemerkt voorbijgaan. U kunt bijvoorbeeld met uw medewerkers één van onze serious games over cybersecurity spelen: een gedeelde ervaring die garant staat voor een vliegende start.


Serious Games
Arda Postercampagne

Posters en flyers

Zeker bij de start van het programma is het belangrijk om binnen uw organisatie bekendheid geven aan Arda. Bijvoorbeeld via posters of flyers. Wij kunnen introductie-campagnemateriaal maken in de Arda-huisstijl. Of we kunnen dit aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf.

Een eigen introductievideo is een mooie mogelijkheid om de organisatievisie op cybersecurity toe te lichten.

Natuurlijk helpen wij u het maximale uit Arda te halen

Om effectief te zijn, is een goede implementatie van Arda in uw organisatie belangrijk. Wij helpen u daarbij. Ontdek hoe u Arda een vliegende start geeft.

Het afwisselende programma van Arda bevat ook:
Interactieve films
Interactieve films
E-learning modules
E-learning modules
Arda quizzes
Quizzes
Interviews met experts
Interviews met experts

Arda is zeer betaalbaar

De herstelkosten van een datalek of aanval met gijzelingssoftware zijn vele malen hoger. En bijkomende reputatieschade voor uw organisatie is vaak onbetaalbaar.